Franais   English   Italiano

For dem kan enkle problemer bli akutte

Massive helsetjenester read more here https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge kamp vev i USA

Amerikans president lobbied Amerikas leger på mandag, og gjorde saken til en fullstendig canada goose salg overhaling av landets kostbare helsevesen.

Han står opp mot voldsom motstand fra private forsikringsselskaper og fra politikere som uttaler noen regjeringens engasjement i helsevesenet som veien til ‘sosialisert medisin’.

Igjen og igjen insisterer han på at ‘status quo er uholdbar’.

Han hevder at Amerika canada goose norge ikke har råd til ikke å reformere en canada goose jakke helsevesenet som står for rundt en sjettedel av den amerikanske økonomien.

Rundt 46 millioner amerikanere er for tiden uforsikrede. For dem kan enkle problemer bli akutte.

For skattebetaleren betyr det finansiering av pasienter som ender opp i canada goose jakke herre unødvendige canada goose dame tilfeller på sykehus.

Selv for de med dekning, canada goose mye av det som tilbys gjennom canada goose victoria parka arbeidsgivere, koster legene og sykehusene, tester og behandling, ofte et stort hull i familiens budsjett.

Når amerikanerne canada goose victoria mister jobbene sine, kan det mest ødeleggende tapet av alle være tilgang til familiehelsetjenesten. Og i denne lavkonjunkturen har arbeidsledigheten nå steget til 9,4%.

Men det er så mye canada goose jakker herre lettere å peke på problemet enn ingeniør en løsning.

Det er derfor kongressens canada goose herre korridorer svirmer med bekymrede lovgivere, og står overfor president Obamas frist for å overføre meningsfull canada goose jakker dame lovgivning for å reformere amerikansk helsevesen denne sommeren.

Nøkkelinitiativet fra senatfinansieringskomiteens leder Max Baucus kunne komme så tidlig som i denne uken.

Amerikas representanter griper seg med en rekke utfordringer, hver i seg selv et politisk mareritt.

Er det tid for helsetjenester på en eller annen måte å bli rasjonert? Kan leger og sykehus tilby sine tjenester for mindre? Skal arbeidsgiver gi helsetjenester fordeler skattes? Skal de nåværende forsikringsopsjonene bli utvidet canada goose trillium til å inkludere canada goose jakke dame en statsplan?

I den endelige regningen, hvem betaler å utvide forsikringen til de millioner som for tiden går uten?

Leksjoner av historien

Mange mektige interesser har mye å tape.

Fremfor alt, de gigantiske selskapene som i dag gir privat forsikring og stabler opp kjekk canada goose outlet fortjeneste for å gjøre det.

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée